Unelmien nainen

Olin alkuillasta astellut paikalliseen baariin. Takana oli raskas työpäivä ja olin kotiin päästyäni osoittanut itselleni suvereenit kokin kyvykkyyteni. Paistoin pakastepussista paistinpannulle kaadetut Oolannin pyttipannuainekset.

Ruokailun jälkeen kävin suihkussa. Kun kuivattelin itseäni, päätin mennä ottamaan parit oluet lähipubiin työviikon päätteeksi. Suunnittelin, että soittaisin parille kaverilleni ja heidän kanssaan olisimme menneet pelaamaan biljardia. Loppuillasta voisimme jatkaa karaokebaarin kautta yökerhoon vetämään niin sanotusti lärvit. Ensin halusin käydä yksikseni paikallisessa ottamassa pari pitkää huurteista.

Olin astellut baaritiskille, tilannut oluen ja napannut päivän lehden nenäni alle. Kun istuin baaritiskillä kaikessa rauhassa oluesta nauttien ja lehteä lukien, viereeni pysäköi aivan jumalaisen kaunis ja upea nainen.

Hänellä oli pitkät tummat hiukset, poikkeuksellisen kauniit kasvot, täydellisen sopusuhtainen vartalo, joka vaikutti satumaiselta yhdistelmältä Tanja Vienosta, Tarja Smuraa ja Karita Tuomolaa heidän parhaimpina vuosinaan. Naisella oli syvän siniset silmät ja täydellisen seksikkäät huulet. Yllään hänellä oli tummanpunainen mekko, joka teki oikeutta joka ikiselle kohdalle hänen vartalossaan. Mitään niin upeaa ja kaunista en ollut koskaan elämässäni nähnyt.

Nainen tuli viereeni baaritiskiin nojaten ja pyysi baarimikolta siiderin, jonka jälkeen hän kääntyi minuun päin ja hymyili maailman kauneimman hymyn, vain minulle. Olin täysin myyty siinä vaiheessa. Baarin muut miehet katsoivat pitkään tummaverikköäni epäuskoinen kateus kasvoillaan. Nainen raotti suloisia huuliaan ja seksikkään käheällä tummasävyisellä äänellään puhui minulle, pelkästään minulle!

– Hei muukalainen!

– No heippati hei!

Myönnän olevani taipuvainen idioottimaisuuteen, kun joudun kommunikoimaan elämää kauniimpien naisten kanssa.

– Miten ihmeessä noin seksikäs pakkaus on täällä aivan yksinään? nainen kysyi minulta.

– Noh, tuota, tulin tässä töiden jälkeen ottamaan yhdet huurteiset, yritin änkyttää.

– Otahan se huurteinen nopeasti, sillä sen jälkeen, kun se on viilentänyt oloasi, tarvitsen sinua. Ehkä saisit viilennettyä minua, sillä käyn melko kuumana, jos ymmärrät mitä tarkoitan? nainen supisi korvaani.

 

En tuhlaa aikaa kertomalla kaikkia niitä romantiikan verbaalisia kukkasia, joita tarjoilin tälle toivomalleni vielä syntymättömien lasteni äidille. Se oli varmaa, että nainen kävi todella kuumana minuun, vaikka se kuulostaakin niin epätodennäköiseltä.

Siirryimme baaritiskiltä viereiseen pöytään istumaan. Nainen asetteli siideripulloa suuhunsa todella provosoivasti. En ole koskaan aiemmin saanut erektiota pelkästään katselemalla, miten joku juo siideriä. Välillä nainen siveli jalallaan reisiäni pöydän alta. Alati hänen katseensa upposi syvälle sieluuni. Olin täysin koukussa. Otettuaan toisen jumalaisen eroottisen kulauksen siideristään hän hiveli sormellaan täyteläisiä huuliaan.

Yhtäkkiä nainen pudotti pullonalusen lattialle. Sen jälkeen kaikki tuntui tapahtuvan kuin hidastetussa elokuvassa. Nainen kumartui hyvin syvään tuoliltaan nostaakseen pullonalusen, jolloin hänen mekkonsa kaula–aukko avautui eteeni himottavan kutsuvasti. Naisella oli täydellisen kokoiset ja muotoiset rinnat, siitä ei tuon näyn jälkeen jäänyt minulle epäilystäkään. Sekin oli selvää, että nainen kumartui tarkoituksellisesti juuri siten kuin hän teki sen.

Tuon viiden minuutin jälkeen, minkä istuimme pöydän ääressä, olin saanut juotua olueni. Kun tuoppini oli tyhjentynyt, nainen ehdotti, että menisimme kotiini. Olin saman tien valmis lähtöön ja niin me poistuimme pubista.

 

Kotona emme aikailleet. Avasin viinipullon, josta joimme vain parit suulliset. Ensimmäisen siemaisun jälkeen nainen oli kimpussani. Hän suorastaan hyökkäsi päälleni. Nainen pyysi etten vastustelisi ja olisin vain hiljaa. Minun piti vain antaa kaiken kauniin tapahtua.

Minua ei tarvinnut yhtään enempää ohjeistaa, olin täysillä hommassa mukana. Nainen repäisi kauluspaitani auki niin, että napit irtosivat ja lentelivät pitkin olohuonettani. En välittänyt lainkaan, vaikka paita olikin ollut aikanaan rippilahja mummoltani.

Tämä nainen oli huumaava ja valloittava. Olin täysin hänen lumoissaan. Nainen suuteli rintaani ja kaulaani samalla riisuen paidan päältäni. Seuraavaksi hänen mehevät huulensa osuivat suoraan suulleni. Hukuin kihelmöivään onnen tunteeseen. En ole milloinkaan tuntenut mitään niin ihanaa. Se oli sametinpehmeä suudelma, joka vei minut sekunnin murto–osassa jonnekin kauas kauniiseen salaperäiseen maailmaan. Irtaannuin täysin tästä maailmasta. Olin hänen armoillaan.

Nainen avasi farkkujeni vyön ja veti minut vyöstä kiinni pitäen makuuhuoneeseeni. Tässä vaiheessa olin onneni kukkuloilla. Olin riisumassa käsittämättömän upeaa ja kaunista naista. Hän kietoi käsivartensa kaulani ympärille ja suuteli minua jälleen. Minun oli äärimmäisen vaikea keskittyä samalla vetämään naisen mekon vetoketjua auki selkäpuolelta, mutta jotenkin uskomattomin henkisin kyvyin minä kaikesta huolimatta onnistuin siinä. Vaate lipui hitaasti naisen vartalon päältä alas lattialle.

Naisen vartalo ei ollut lainkaan sellainen mitä olin mielessäni kuvitellut. Hänen vartalonsa oli kauniimpi ja uskomattomampi kuin mitä minun köyhä mieleni pystyi maalaamaan ajatuksiini. Kauneus oli niin häikäisevää, että minulta lipui liikutuksen kyynel poskelleni. Tuntui jopa rikolliselta, että minun kaltaiseni mies saisi edes hipaista näin jumalaisen täydellistä luomusta.

Nainen riisui yhdellä nopealla ranneliikkeellä farkkuni, alushousuni ja sukkani jalasta. En tajunnut miten se oli mahdollista, mutta en miettinyt sitä sen pidempään. Vartalomme painautuivat toisiaan vasten ja kaaduimme vuoteeseeni. Hyväilimme toisiamme, suutelimme vartaloitamme, elin elämäni parasta aikaa.

Yhtäkkiä nainen kuiskasi viehkeän viettelevällä äänellä korvaani pyytäen jäätelöä. Ihmettelin, miksi hän halusi jäätelöä. Nainen vihjaisi, että jäätelöä olisi ihana nuolla kuumalta vartalolta. Minua ei tarvinnut sen enempää houkutella. Minulla oli parikin jäätelöpakettia pakastimessani.

Riensin hakemaan jäätelöä. Nappasin nopeasti pakastimen oven auki ja otin jäätelöpaketin sieltä esille. Seuraavaksi aloin miettiä, miten jäätelö tulisi tarjoilla tällaisessa tilanteesta ja nimenomaan tällaiseen poikkeukselliseen tarpeeseen. En ollut koskaan ennen leikkinyt jäätelöllä tällä kyseisellä tavalla, joten minulla ei ollut minkäänlaista kokemusta.

Pitäisikö koko paketti ottaa mukaan? Tulisiko jäätelö paloitella annoksina jälkiruoka–astioihin? Millä välineellä sitä levitettäisiin vartalolle? Olisiko lusikka paras väline tähän? Tällaiset asiat tuntuivat erityisen korvaamattoman arvokkailta kysymyksiltä tuossa tilanteessa, sillä halusin tehdä kaiken ehdottoman täydellisesti. En keksinyt tyhjentävää vastausta, mutta päätin soveltaa parhaani mukaan.

Seuraavaksi aloin miettiä oliko maulla merkitystä. Minulla oli keittiönpöydälläni paketti tavallista vaniljajäätelöä, mutta pakastimessa oli lisäksi tiikeriä ja trioa. Olisiko trio parempi? Siinä olisi suklaata, joka usein yhdistetään intohimoihin ja romantiikkaan? Päätin vaihtaa paketin trioon ja laittaa siitä paloja jälkiruoka–astiaan, sekä ottaa lusikan mukaan. Juuri ollessani aikeissa poistua keittiöstä, huomasin auki jääneessä ruokailuvälinelaatikosta pilkistävän pullasudin. Päätin ottaa myös sen mukaan, sillä oivalsin sudin käyttökelpoisuuden jäätelöllä maalaamisessa vartalolle.

Kuulin kolinan tapaista. Ihmettelin mistä oli kyse, mutta ajattelin, että se selviäisi palattuani makuuhuoneeseen. Minulla oli oikeassa kädessäni jäätelökuppi ja lusikka, vasemmassa pullasuti sekä lisäksi oman henkilöhistoriani kaikkien aikojen jämäkin, ylväin, pullistunein, kiihkein ja pystyin erektio mitä koskaan aiemmin.

Kun astuin keittiön ovelle, olohuoneeseen syttyi yllättäen valot. Katseeni kääntyi automaattisesti eteisen suuntaan, jossa valokatkaisija oli. Suustani pääsi kimeä kiljahdus, sillä oviaukossa seisoi järkyttyneen näköinen äitini, kummitätini, hänen tyttärensä, tämän aviomies ja heidän lapsensa.

Tuijotimme toisiamme täydellisen hiljaisuuden vallitessa noin kaksi sekuntia. Loikkasin äkkiä takaisin keittiöön ja nappasin Alepan muovikassin miehuuteni eteen. Katselin epätoivoisena ympäri keittiötä, mutta en löytänyt mitään parempaa, millä verhota itseni. Päässäni sinkoili miljoonia kysymyksiä, sekä äärettömyyden voittava alati kasvava suunnattoman häpeän aiheuttama musta pilvi.

Kun käännyin oviaukkoa kohti mennäkseni olohuoneeseen ja sitä kautta makuuhuoneeseen hakeakseni vaatteet ylleni, huomasin äitini ja muiden vieraiden seisovan oviaukossa. Samalla tuijotin järkyttyneenä miten unelmieni nainen hiippaili varovaisesti ja uskomattoman äänettömästi täysissä pukeissa heidän takanaan olohuoneesta eteiseen ja ulko–ovelle. Hän oli poissa. Äitini, joka muistutti Ulla Tapanista, katsoi minua edelleen järkyttynyt ilme kasvoillaan.

– Äiti, miten ihmeessä te pääsitte sisälle?

– Ulko–ovi oli raollaan. Kun valot olivat poissa päältä, pelkäsimme, että täällä olisi jotain murtomiehiä. Aioimme aluksi soittaa poliisit paikalle, mutta sitten näimme autosi tuossa parkkipaikallaan, niin ajattelimme, että ehkä sinä kuitenkin olet kotona.

– Ahaa! No johan sattui, että ulko–ovi oli jäänyt auki?

– Tuota noin, sinähän olet jo aikamies eikä sinun tekemiset minulle sinänsä kuulu, mutta mitä helskuttia sinä täällä puuhaat? Jöllikkä pystyssä hiippailet pimeässä asunnossa?

– Niin, se voi vaikuttaa tietenkin hieman eriskummalliselta. Luulenpa, että te ette uskoisi selitystäni.

– Niin, on ehkä parempi, kun yritämme vain unohtaa tämän tilanteen. Ehkä sinun olisi syytä nyt pukea päällesi? Mutta se pullasuti? Mitä sinä sillä? Oikeastaan parempi, kun et kerro sitäkään. Niin, äläkä missään nimessä tarjoa pullaa meille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s