Eka kerta

Minua hermostutti ihan hemmetisti. Tunnustan sen ihan suoraan, olin tuossa tilanteessa vielä neitsyt. Olin yhdeksäntoistavuotias enkä ollut koskaan ollut naisen kanssa vielä ”sillä tavalla”.

Olimme lähteneet kaveriporukalla baariin juhlimaan ja illan aikana olimme saaneet seuraksemme kolmen nuoren naisen ryhmän, joilla oli samanlainen riehakas ilta menossa kuin meilläkin.

Baarissa tulleen valomerkin jälkeen olimme lähteneet viettämään jatkoja kaverimme Germen vanhempien mökille, jonne oli vain kahdenkymmenen minuutin taksimatka.

Päästyämme perille ensimmäinen ongelma oli se, että mökillä ei tuntunut olevan lainkaan alkoholia. Lopulta kuitenkin löysimme Germen isän piilon, mikä paljastui kolmeksi pontikkapulloksi.

Tämä oli myös ensi kosketukseni pontikan suhteen ja täytyy sanoa, että sen olisi voinut jättää kokematta, mutta tuolloin olin nuori, uhmakas, typerä ja humalassa. Niin olivat tosin kaikki muutkin.

Noin viiden minuutin kuluttua pullojen löytymisestä alkoi parien muodostuminen olla selvä. Meitä oli kolme poikaa ja kolme tyttöä, joten tilanne oli siinä mielessä hyvä. Ei tullut kilpailua siitä, etteikö kenellekään olisi löytynyt paria.

Olin jo baarissa tehnyt lähempää tuttavuutta Krestan kanssa. Hän tuntui olevan minusta kiinnostunut ja siksi ihastuin häneen korviani myöden. En muista pätkääkään mitä hän oli kertonut itsestään, mutta kaikki oli kuulostanut tosi hienolta ja upealta.

Noin kymmenen minuutin kuluttua pullojen löytymisestä alkoi jokainen pari etsiä rauhallista paikkaa. Kaikilla oli kuumeinen ajatus päästä johonkin romanttiseen soppeen, missä saisi olla vain ihan kahdestaan.

Germe otti luonnollisesti vanhempiensa makuuhuoneen valtaansa. Toinen kaverini Lerppu vaati saada olohuoneen omaan käyttöönsä, joten minulle ja Krestalle jäi erillisen saunarakennuksen kamari.

Tämä sopi meille todella hyvin, koska saisimme olla täysin rauhassa. Nappasimme yhden pontikkapullon mukaamme ja hoipertelimme kamarin puolelle.

Kaaduttuani ensin rappusilla ja hetken aikaa etsittyäni kadonnutta pontikkapulloa, nousin nurmikosta ja syöksyin saunakamarin ovelle. Kresta kikatti äänekkäästi, mutta se ei haitannut lainkaan, sillä olin erittäin toiveikas Krestan antautumisen suhteen. Koska löysin myös kadonneen pullon, elämä väläytti tuolla hetkellä kauneinta mahdollista hymyä.

Kun pääsimme sisälle, laitoin pontikkapullon pöydälle ja nappasin Krestan syleilyyni. Suutelin häntä suoraan suulle ja Kresta vastasi siihen himokkaasti. Yritin kouraista häntä takapuolesta samalla, kun suutelimme, mutta tästä aiheutui vain se, että horjahdin ja kaaduin pöydälle.

Pöytä ei mennyt onneksi rikki, mutta pontikkapullo kaatui ja pyörähti lattialle. Se putosi pehmeälle matolle, jonka ansioista pullo ei mennyt pirstaleiksi. Kresta jälleen kikatti suunnattomasti.

Nousin ylös ja menin kamarin perällä olevan parisängyn päälle istumaan. Kresta ei enää kikattanut vaan hymyili. Kresta riisui kesämekon, jonka alta paljastui pitsireunaiset rintaliivit ja samantyyliset pikkuhousut, ja tuli istumaan syliini. Aloimme jälleen suudella. Kresta kaatoi minut sängylle jääden makaamaan päälleni. Kaatuminen oli enemmän humalatilastamme johtuvaa, mutta jälkeenpäin olimme sitä mieltä, että kyse oli romanttisesta eleestä tai jotain sellaista.

Suutelimme kiihkeästi ja Kresta alkoi riisua vaatteitani. Minulla ei ollut päällä kuin t–paita, farkut, bokserit ja sukat. Kengät olin jättänyt saunakamarin oven viereen tullessani sisään.

Kresta riisui paitani ja farkkuni. Seuraavaksi hän tarttui sukkaani ja vetäisi sen voimakkaasti jalastani. Sukan sisältä lennähti irtonaista nöyhtää, jota oli tarttunut myös tiukasti jalanpohjaani ja varpaidenväleihini. Sukkanöyhtä koristi pian Krestan kasvoja.

Tässä vaiheessa Kresta ei enää kikattanut. Hän yski ja puhalsi nöyhtää suustaan. Tässä vaiheessa keksimme, että voisimme käydä suihkussa.

Riisuimme toisemme ja näin ensimmäistä kertaa elämässäni alastoman naisen edessäni, jos siis äitiä ja siskoja ei lasketa, jotka näin lapsena alasti saunassa. Minulla otti välittömästi eteeni.

Hymy palasi Krestan kasvoille, tällä kertaa leveämpänä kuin koskaan aiemmin. Yritimme mennä yhdessä suihkuun, mutta saunan suunnitellut arkkitehti ei ilmeisesti ollut ottanut huomioon tällaista vaihtoehtoa. Päätimme, että minä käyn ensin suihkussa.

Suihkuttelin pikaisesti itseni, koska minulla oli kiire päästä osoittamaan Krestalle rakkauteni täydessä mitassani. No, ehkä rakkaus on liian vahva ilmaisu tässä yhteydessä.

Palatessani suihkusta huomasin Krestan löytäneen pontikkapullosta iloa ja hän oli kumonnut pari lasillista kurkkuunsa. Kuivattelin itseäni, ja Kresta meni vuorostaan suihkuun. Päätin itsekin ottaa muutaman kulauksen pontikkaa. Muutama kulaus tulee tulkita tässä kohtaa pariksi lasilliseksi.

Krestan tultua suihkusta autoin häntä kuivaamisessa ja pian vajosimme parisängyn lakanoille alastomina himoiten toisiamme. Koskettelimme toistemme vartaloita ja nautimme.

Itse asiassa olin ihan saatanan hermostunut. Käteni tärisivät niin, että jos olisin ottanut elimestäni kiinni, lasti olisi lentänyt alta aikayksikön. Juuri kun olimme lähestymässä sitä kaikkein kriittisintä hetkeä, jolloin vartalomme olisivat olleet yhtä rakkauden meren keinuttaessa meitä, Kresta kuiskasi kysyen oliko minulla kortsua.

Helvetin helvetin helvetti! Eihän minulla mitään kumeja ollut mukana. Kysyin Krestalta eikö hänellä ollut kondomeja mukana, mutta Kresta totesi ettei ollut. Hän kertoi myös, ettei käyttänyt e–pillereitä.

En olisi millään halunnut poistua tilanteesta sekunniksikaan, joten ehdotin, että yrittäisimme ilman. Lupasin kantaa vastuuni, jos vahinko sattuisi. Myönnetään, olen idiootti! Luojan kiitos Kresta oli viisaampi kuin minä, eikä suostunut tähän.

Seuraavaksi Kresta ehdotti, että voisin käydä kysymässä Lerpulta tai Germeltä olisiko heillä varmuusvälineitä. Kiedoin pyyhkeen lanteeni ympärille ja lähdin paljain jaloin juoksemaan mökkiä kohti.

Mökin ovi oli lukossa. Kolkuttelin ikkunaan, mutta mitään ei tapahtunut. Paukutin muutaman kerran uudelleen ja lopulta Germe tuli alushousuisillaan avaamaan oven. Hän ihmetteli mitä hittoa tulin häiritsemään. Kaverillani oli alushousujen railakkaasta pullotuksesta päätellen tilanne ollut päällä, joten ymmärsin hyvin hänen närkästyksensä, joskin koin suunnatonta vaivautuneisuutta.

Selitin nopeasti tilanteen Germelle. Hän kertoi, ettei voisi auttaa, koska hänellä oli varmuusvälineitä vain omiin tarpeisiinsa. Germe päästi minut sisälle ja pyysi kysymään Lerpulta.

Huomasin tilanteen toivottamaksi, kun vilkaisin sohvan suuntaan. Kaverini oli sammunut lattialle ja hänen ihastuksensa kuorsasi äänekkäästi sohvalla. Kummallakaan ei ollut vaatteita päällä, mutta Lerpun oikea käsi oli ruskean aineen peitossa, joka myöhemmin paljastui siirapiksi.

Yritin herätellä miestä, mutta tehtävä oli täysin mahdoton. Kaivelin hänen housujen taskuja, mutta kondomeja ei löytynyt. Nappasin Lerpun lompakon pöydältä ja tuon nahkaisen rahansäilömisesineen toisella puolella oli lupaavan näköinen rengasmainen pullistuma. Se kertoi selkeää viestiä siitä mitä siellä oli säilytetty toiveikkaana usean vuoden ajan.

Avasin lompakon, mutta pullistuman aiheuttamaa esinettä ei lompakosta löytynyt. Vilkaisin Lerpun jalkoväliin. Tein sen vaistomaisesti ja syvää vastenmielisyyttä tuntien. Siellä oli kaipaamani kuminen esine, löysänä Lerpun nimen mukaisessa olotilassa olevan elimen ympärillä.

Niin alhainen tai epätoivoinen en kuitenkaan ollut, että olisin kondomin ottanut Lerpun lerssin päältä. Päätin tutkia mökin kaappeja ja laatikoita.

Kymmenen minuutin etsimisen jälkeen minua onnisti. Yhdessä kaapissa oli vanha konvehtirasia, jonka sisältä löytyi haalistunut After midnight –paketti. Avasin tuon pienen rasian ja sen sisältä löytyi vielä alkuperäispakkauksessaan oleva varmuusväline. Viimeinen käyttöpäivä oli mennyt umpeen jo viisi vuotta aiemmin, mutta uskoin sen yhden kerran kestävän.

Palasin juoksujalkaa saunarakennukselle. Riuhtaisin oven auki ja ryntäsin sisään heilutellen After midnightia kädessäni suuri hymy kasvoillani. Kresta makasi alastomana ja houkuttelevana sängyllä, mutta katsoessani tarkemmin tajusin hänen sammuneen.

Aloin herätellä Krestaa ja puolen tunnin yrittämisen jälkeen sain kuin sainkin hänet hereille. Kresta ei tuntunut olevan enää selvillä missä olimme. Tässä vaiheessa tajusin, että pontikkapullo oli täysin tyhjä.

Jotenkin sain Krestan virkistymään ja päädyimme jälleen sängylle suudelmien siivittämänä. Pian olin täysin juhlakunnossa, ja Krestakin alkoi innostua tilanteesta. Hän halusi tehdä lähempää tuttavuutta onnesta pinkeänä olevan yksisilmäisen kostajani kanssa ottaen sen suuhunsa. Se tuntui ihanalta.

Repäisin After midnight –paketin auki. Järkytyin pahasti, sillä samalla myös sisällä ollut kondomi repesi. Varmuusväline oli ajan myötä hapertunut säilössään ja tajusin samalla miksi kondomipaketeissakin on viimeinen käyttöpäivä.

Tällä ei oikeastaan enää tässä vaiheessa ollut väliä, sillä Krestan elimistö päätti tuolla samaisella hetkellä antaa muistutuksen siitä, ettei alkoholia ole syytä juoda liian paljon.

Sekunnin murto–osan jälkeen kondomin repeytymisestä saatoin todistaa kirjavaa sekalaista mössöä, joka peitti ”Herra Tossavaistani”, reisiäni ja alavatsaani. Tuosta haisevasta sotkusta saattoi päätellä, mitä Kresta oli päivän aikana syönyt. Hän siirtyi nopeasti suihkutilan puolelle ja oksensi viemärin tukkoon.

 

Loppuyö meni rauhallisesti Krestan saatua vatsansa rauhoitettua. Hän nukahti hyvin äkkiä sängylle. Minulla oli haasteellisempaa, koska en saanut puhdistettua kunnolla itseäni. Viemäri oli tukossa, joten en voinut päästää vettä suihkusta.

Saunan puolella oli puoli sangollista jääkylmää vettä, jolla yritin pestä itseäni. Lopulta menin Krestan viereen nukkumaan. Aamulla oloni oli karmea. Kresta oli kohtalotoverini. Krapula oli helvetinmoinen.

Olotilaa ei myöskään helpottanut se, että yöksi auki jääneen oven kautta noin miljoona hyttystä olivat valloittaneet saunakamarin ja häikäilemättömästi mässäilleet Krestan ja minun vartaloillamme.

Voin vakuuttaa, että seitsemän hyttysenpistosta peniksen varressa ei ole millään muotoa nautinnollista. Neitsyyteni säilyi vielä tuolloin, mutta olinpahan kokemuksen verran rikkaampi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s